Doghouses au fost o dată o viziune comună în curțile din spate ale gospodăriilor americane. Ei bine, în secolul al XX-lea, câinii de familie și-au petrecut de obicei nopțile în aer liber, iar câțiva câini par să fi trăit în afara vieții lor. Nu presupuneți că acest lucru a indicat că oamenii nu i-au iubit câinii sau că câinii în aer liber nu erau animale de companie. Există o mulțime de motive pe care câinii au trăit în case separate. De exemplu, bucurați-vă câinii au fost cruciali pentru o mulțime de gospodării; Adesea, un câine de legare a animalelor de companie a fost singura alarmă de efracție disponibilă. Mai ales în lunile calde, infestațiile de purici au fost atât de greu de controlat încât cea mai bună modalitate de a limita infestațiile casnice a fost de a menține câinii în afara. (Voi face un alt post despre controlul puricii mai târziu în această vară.) Dacă o familie avea un stabile sau hambar, câinii au dormit de obicei acolo și nu au avut o doghouse.

Card de comerț publicitar pentru Charles Hall, Springfield, Ma, Indate (1870S). Cromolitograf, publicat necunoscut. Această imagine a fost achiziționată ca o “goală” și Charles Hall, care și-a început serviciul la începutul anilor 1870, a adăugat informațiile despre magazin, utilizând probabil o imprimantă locală.
Câteva câini din secolul al XIX-lea supraviețuiesc; Există una captivantă în colecția casei John Quincy Adams. Dar o mulțime de oameni au dispărut de mult. Cu toate acestea, o mulțime de imagini ale lui Doghouses, într-o varietate de mass-media, arată utilizarea a ceea ce arătau și cum au fost mobilate și utilizate. Această cartelă de tranzacție, din anii 1870, descrie un câine de companie de mame cu puii că au primit o tigaie de lapte de la doi copii. Este o structură clară, nemaipomenită, cu un acoperiș de vârf. Se pare că poate avea și un etaj, iar câinele de companie adulți se află pe așternutul de paie.

Card de comerț publicitar pentru W. Winslow, Peabody, MA, nici o dată (1870 sau 1880). Litografia, Gies & Co, Buffalo, New York (c. 1871 – c. 1922). Acesta este un alt necompletat cu informațiile despre magazin adăugate mai târziu.
Cardul de mai sus, din jurul anului 1880, arată o doghouse care a fost modelată de la un butoi. În această scenă internă, Terrierul mamei a adus un șobolan la puii ei și pare să-i instruiască pe sarcina lor ca terrieri de a vâna și de a ucide rozătoarele.

Card de comerț publicitar pentru aragazul universal din Prescott, J. L. Prescott & Co., Berwick, Maine, Indated. Cromolitograf, editor necunoscut. Această carte a fost distribuită pe scară largă, iar o mulțime de copii supraviețuiesc.
Iată o altă imagine de carte de comerț care arată o doghouse improvizată făcută dintr-un butoi stabilit cu cărămizi pentru ao menține la rulare. Câinele de companie adulți este absent, dar un guler și lanț se află în fața cilindrului, la fel ca o tavă constând dintr-un os mare. Frances Butler, autorul reproducerii, formării, managementului, bolilor etc. a câinilor (prima ediție 1857), au încurajat cititorii săi “, dacă vă aflați în rutina de a vă păstra câinele de companie pe un lanț, lăsați-l cel puțin să fugă a câteva minute în fiecare zi. ” Poate că asta se întâmplă aici.

“Feriți-vă de câine”, carte poștală fotografică comercială. Coryright 1907, Robert Mccrum. Publicat de Bamforth & Co, New York, New York. Această carte a fost una dintre cele mai multe cărți poștale fotografice de la Robert McCrum Thar, cu câini recomandată.
O altă doghouse construită de la începutul secolului al XX-lea este descrisă în această carte poștală de benzi desenate din 1907. Arată un catelus uluitor legat la o doghouse care este ridicată pe picioarele improvizate cuiată la exterior și are o linie de acoperis deschis pentru ventilație. Curtea de murdărie sugerează că această doghouse se află într-o curte sau o alee – nu un loc minunat pentru a păstra un câine, ci o locație în care au trăit o mulțime de câini de oraș.

Doi câini, o pisică și o doghouse. Imaginea reală carte poștală, fotograful necunoscut. Trimis de la Lacul plăcut, Ma, la 16 iunie 1908 la Phoebe Cahoon de sandwich, Ma.
Cărți de consiliere despre câinele de companie Păstrarea de obicei includ planuri de a face o bună doghouse, dar nimic pe care l-am văzut arată de la distanță ca această structură improvizată. Stabiliți bine de la sol, este acoperit cu ceea ce probabil ar fi sindrila rămase. Cu intrarea sa mică, probabil sa relaxat în timpul iernii, mai ales dacă doi câini au dormit în ea. Din nou, vedem așternutul de paie în ușă. Observați compania de păstrare a pisicilor cu cele două spanioli aici.

Planul pentru “Vero Shaw Model Kennel”, publicat în William A. Bruette, cartea de animale de companie a lui Amateur: un tratat privind managementul, formarea și bolile câinilor. New York: Companie de Editura Field & Stream, New York, New York, 1906. Copia mea a acestei cărți mici, care este de numai 4 1/2 cu 6 3/4 inci, este inscripționată “de la Foley Pet Dog Supplies, Inc. 119 Asa de. Al 19-lea Sf. Phila. Pa ”
În cele din urmă, iată un plan pentru o pensiune îmbunătățită pentru câini de companie, publicată într-un mic paperback cu titlu de carte de animale de companie Amator, care a fost publicat în 1906. Chemat “Vero Shaw Model Kennel”. Ar putea fi separat pentru a permite o curățare extinsă și a avut un front de bancă care i-a permis ocupantului să “odihnească și să se bucure de aer”. Observați tăierea pe înălțimea acoperișului și fereastra de sticlă! Această doghouse a fost intenționată să fie puțin semnificativăOutuilding, un bun la curte pe care la ocupat.

Ca o notă laterală, Verro Kemball Shaw (1851-1921) a fost un coleg britanic (nu mi-am dat seama încă titlul), care era aparent activ în British Pet Dog Fancy. El a publicat Cartea ilustrată a câinelui de companie (Cassell, Peter, Galpin & Co) în 1881. Cartea prezentată de cromolitografii uimitoare de câini de pâine și imaginile au fost de obicei scoase din carte și vândute pentru încadrare.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Mai mult

LinkedIn.
Tumblr.

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Buldog Humor: Comentariu de card de comerț pe WatchDogs în orașul Lifemarch 22, 2017in “Card de comerț publicitar”
Flee și alte IT-uri – “Tis încă sezonul (partea a doua) 5 octombrie 2016in” câini ”
Faceți cunoștință cu Rrinkles Vaughn – Ziua Națională a câinilor Naționale! 25 august 2015in “Buldog”

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *