LEMONY cu coșul de jucărie, 24 octombrie 2017. Hortonul de dormit, la picioarele ei, este un favorit.
Cum o mulțime de tine au un coș sau bin (sau doar o grămadă) a acestor obiecte de dormit: caseta de jucărie pentru câinele dvs.?

Când eram copil, primul nostru câine, Gussie Hound Basset, a avut o colecție mult mai mică de proprietăți, inclusiv o minge de tenis veche, o oală de supă bine mestecată, care a fost înlocuită în mod regulat de mama mea, precum și – preferată – O jucărie mirositoare făcută din două șosete de transpirație uzate, una umplută în vârful celuilalt, precum și conectați-vă cu un nod. Juchetul de șosete a fost grozav atât pentru a juca în interiorul casei dvs. (fără riscul de a rupe o lampă), precum și pentru jocurile de remorcare.

Începând cu începutul anilor 1970, câinii noștri de uz casnic au început să aibă o colecție mai mare de jucării, toate cumpărate de la magazinele de animale de companie. Jucăriile de scârțâie din cauciuc au fost deosebit de populare. Lab / Retrieverul nostru de aur mix, Jenny, a avut o gură extrem de moale, precum și ea a avut o jucărie scârbă, un arahide de cauciuc care avea o înțelegere cu o animație “Bandito”, precum și a folosit un sombrero. Am sunat la arahide Roy, după bunul prieten care a oferit această comoară, precum și Jenny a jucat cu ea până acum înainte de a muri. Roy este încă undeva într-un sertar la casa mamei mele; Tatăl meu a salvat-o împreună cu gulerul lui Jenny. Dacă o pot descoperi, o voi pune în acest post.

Coperta casei mele de casă familială în America: O istorie (Ediția Hardcover) are o fotografie din anii 1880 ai unui tip care se pregătește să arunce o sferă pentru un câine de companie care este absolut rigid cu anticiparea. Sfera poate fi un baseball. Cu siguranță nu este o sferă făcută doar pentru câine. Dețin o serie de cataloage comerciale, precum și imagini care sugerează că dezvoltarea jucăriilor create în mod deliberat pentru bucuria câinilor. Să ne uităm la câțiva dintre ei.

Copertă, Catalog de mobilier pentru câini de companie. Walter B. Stevens & Son, Inc., New York City, 1937.
Walter B. Stevens & Son, Inc pare să fi început ca un furnizor de ceramică, cu toate acestea până în 1905 de lanț de afaceri oferit, precum și de piele de piele de companie cu ridicata cu ridicata. Afacerea a existat până în 1976, deși sa mutat de la un accent pe animalele de companie “mobilier”.

Catalog Pagina de jucării pentru câini de companie folosit de Walter B. Stevens & Son, Inc. în 1937.
Există o mulțime de lucruri fascinante despre acest catalog, care utilizează o mare varietate de produse în inima depresiei. Paginile jucăriilor sunt subiectul nostru astăzi; Voi împărtăși mult mai târziu acest catalog. Observați că sferele de cauciuc sunt modelate pentru a arăta ca niște capete de animale. Acesta este începutul publicității jucării pentru câini de companie, care sunt indicate să fie în mod similar distractiv proprietarilor. Șobolanul de cauciuc se referă la funcția standard a Terriers ca pe capete de vermină în hambare, precum și gospodării. “Sani-Bone”, precum și “Bone Happidog” arată noi îngrijorări despre sănătatea și sănătatea câinilor. (Așa cum am observat în altă parte, anii 1920 a fost deceniu atunci când mici clinici veterinare de animale proliferate, precum și îngrijorările cu privire la efectul germenilor pe animalele de familie prețioase apar în literatura proeminentă. La fel ca și ei sugerează că utilizarea osului declarat Luați locația în interior, mai degrabă decât în ​​curte. Nu există zone de grăsime pe covoare!

Counter-top Ecranul de jucărie pentru câini de companie, precum și Crăciunul de Crăciun, Walter B. Stevens & Co, 1937.
Cutia de ecran contra-top, descrisă mai sus, sugerează că proprietarii magazinului de animale de companie prezintă jucării ca achiziții de impulsuri. Pe lângă stocarea de Crăciun este cea mai veche ambalaj de vacanță pe care l-am descoperit până acum.

Acum, să ne uităm la unele jucării pentru câini de companie din 1947, la zece ani, precum și un război mondial mai târziu. Mai jos este o pagină de catalog de la Lehman Bros. din Cleveland, Ohio, o afacere pe care nu am reușit să o descoperim prea mult. Scrisoarea de stocare a proprietarilor în catalogul en-gros din iunie 1946, precum și listarea costurilor pentru “Sterling de înaltă calitate câine de companie de companie” specifică faptul că firma a fost în serviciul de furnizare a animalelor de companie, având în vedere că la mijlocul anilor 1920.

Pagina de jucării pentru câini de companie de la Lehman Bros., Sterling de înaltă calitate pentru animale de companie, mobilier pentru câini de companie. Catalogul nr. 41. 1830-1838 Sf. Clair Avenue, Cleveland, Ohio. Iunie 1946.
Această pagină descrie jucăriile de cauciuc “scârțâitoare” (care nu ar fi fost oferite când cauciucul a fost un material calculat), precum și jucării de remorcare. Jucăriile de cauciuc arată ca, precum și pot fi, similare cu jucării pentru sugari comercializate la acea vreme.

Cauciuc de cauciuc pentru animale de companie, producătorul necunoscut. cel mai probabil anii 1960.
Jucăriile câinilor de cauciuc din cauciuc în imaginea de mai sus, pe care am discutat într-o publicație în ianuarie 2016, sunt o expresie mult mai totală a modelului spre jucării care iau forme pe care proprietarii de câini de companie ar descoperi amuzant. Chiar aici jucăriile reprezintă lucruri pe care câinele de companie nu sunt menite să mestece. În paginile jucăriilor din DU Say’s, un serviciu de companie de poștă electronică care a făcut obiectul unei postări anterioare, capry continuă să formeze jucăriile din cauciuc latex. Până acum, ele includ un smurf numit “băiat de flori”, urși de la Hillbillyprecum și chiar Magilla Gorilla.

Jucarii pentru câini, indiferent de animalele răsfățate. Du-te, New Orleans, în jurul anului 1975.
Colecția “All Time Favorite”, în partea de jos a paginii 12 de mai sus, reamintește jucăriile de bază ale anilor 1930, precum și anii 1940: jucării de remorcare, jucăriile scânteiate, precum și sfera de cauciuc, precum și oasele. Comparați-le cu paginile de catalog Stevens.

Este îndepărtat faptul că proprietarii de câini de companie și-au împărtășit prosperitatea postbelică cu câinii lor prin obținerea unor oferte minunate de jucării noi. Uitați-vă la publicitatea intitulată “Uită-te în orice fel jucăriile mele” din 26 ianuarie 2016. Analizează două instantanee ale unui câine de companie negru Pomeranian cu toate posesiunile sale valoroase, din decembrie 1963. Iată un detaliu al unuia. Hamburgerul de cauciuc, precum și picioarele de friptură, semănătoare, precum și pachetul de cauciuc al țigărilor lui Winston, împreună cu numărul mare de jucării, sugerează exact cât de amuzant fotograful profesionist (probabil unul dintre proprietari) a descoperit întreaga acumulare de lucruri scârțâitoare.

Detaliile instantei de câine de companie Pomeranian, precum și jucăriile sale, decembrie 1963. Fotograf profesionist necunoscut.
Câinii le place să mestece, remorchează, Chase, precum și aduceți obiectele pe care le oferim să se joace cu. Câinele meu de companie Gussie a fost încântat de o pereche veche de șosete de sudoare. În timp ce Lemonia se bucură de mestecat, precum și aruncarea în jurul jucăriilor din coșul ei, ea nu-i pasă că o persoană descrie Hortonul Elephant Dr. Seuss, precum și unul mai mult este un șarpe purpuriu lung cu bug-ochi. Jucarii pentru câini de companie ne fac fericiți.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Mai mult

LinkedIn.
Tumblr.

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Uită-te în orice fel jucăriile mele! 16 ianuarie 2016in “interacțiune umană animală”
Magazinul de canisa lui Macy de la Westminster Pet Dog Show, 1956february 14, 2018in “interacțiune umană animală”
Spitalul Veterinar din New York, 1900: o practică timpurie cu animale mici 7, 2015in “pisici”

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *