Poochables to Go este un mâncăruri portabile pentru câini pentru animale de companie și un bol de apă creat pentru călătorii, excursii rutiere, parcul pentru câini pentru animale de companie și multe altele.

Știți cât de activ îmi place să fiu cu cei doi câini ai mei, așa că am avut o mulțime de oportunități de a testa acest bol de călătorie la plimbări lungi, alergări de trasee, clasa de agilitate și parcul de câini pentru animale de companie. #ActiveMutts

Compania Pooch este sponsorul acestei postări. Folosiți codul care este pentru transportul gratuit la primul dvs. poocable pentru a merge la mâncare și apă de apă. Cumpărați aici.

De asemenea, compania dă un poocables pentru a merge la mâncare pentru câini pentru animale de companie și un bol de apă către doi cititori ai acelui mutt. Lasă un comentariu la sfârșitul acestei postări pentru a intra în desen.

Poochables To Go Review – mâncare portabilă pentru câini pentru animale de companie și bol de apă

Poochables To Go este un produs nou, așa că ne simțim speciali, trebuie să -l testăm atât de devreme. Așa cum am spus, este cel mai bine pentru excursii în parcul de câini pentru animale de companie sau pe plaja pentru câini pentru animale de companie, la lac, cu barca sau clasa de agilitate.

Îmi conduc câinele de companie Remy pe traseele de alergare locale de mai multe ori pe săptămână, iar Poochables să meargă este cel mai bine pentru depozitarea apei sale pentru când ne întoarcem la mașină. Produsul funcționează bine pentru cei doi câini mari (60 și 65 de kilograme).

Iată un videoclip de la compania Pooch care arată cum funcționează produsul:

După cum puteți vedea în videoclip, Poochables pentru a merge este ușor de utilizat.

Piesa de jos este un bol mic care ține 9,5 uncii FL. Pentru a deschide, strecurați doar bolul și rotiți în sens invers acelor de ceasornic. Este creat pentru a bloca în loc, așa că atunci când reîncărcați vasul alimentar, trebuie să auziți un sunet de clic.

Acesta este un loc bun pentru a stoca câteva plăcuțe dacă luați produsul la plimbare sau la o clasă de antrenament pentru câini pentru animale de companie. Dacă călătorești cu câinele tău de companie pentru zi, este un loc bun pentru a depozita o masă pentru puiul tău.

Piesa sticlei de apă vine cu o șaibă detașabilă în duza sticlei. Acest lucru este detașabil pentru o curățare corespunzătoare, astfel încât bacteriile să nu se acumuleze în zona duzei.

Pentru a da câinelui dvs. de companie o băutură din sticlă, trebuie doar să aruncați sticla și să o strângeți pentru a lăsa cât mai multă apă cât este necesar. Câinii mei nu au ezitat să bea din poochables pentru a merge la bol.

Costul poocables pentru a merge

Un sistem poocables pentru a merge alimente și apă este de 19,99 USD pe site -ul său web.

Utilizați codul care se face pentru transport gratuit. Cumpărați aici

Mai multe informații despre poocables pentru a merge

Gina Lucia Brucato este fondatoarea și CEO -ul The Pooch Company, care a fost lansată în 2017. Ea a spus că a lansat compania cu misiunea de a oferi produse premium pentru animale de companie care unesc funcționalități și modele moderne pe care părinții de animale de companie sunt încântați să le dețină.

Poochables To Go este primul produs al companiei și a fost inițial creat pentru a face ieșiri cu câinele de salvare al Gina, Huxley, mai puțin stresant.

“Îl aduc cu mine peste tot”, a spus ea. „Drumeții, plimbări, restaurante, picnicuri, excursii rutiere, camping, la parcul de câini pentru animale de companie și plajă.”

Înainte de a merge poocables, Gina a spus că va împacheta mâncarea lui Huxley în recipiente de plastic, delicioasele lui în pungi de plastic și va aduce sticle și boluri de apă.

Poochables să meargă face absolut aceste tipuri de ieșiri mai puțin stresante!

Câteva puncte speciale despre produs:

Pross of Poochables pentru a merge:

Deține mâncare (sau tratamente) și apă

BPA gratuit

Sticla de apă ține până la 15 fl oz

Mâner pentru o strângere ușoară

Bol mare de băut

Poate sta în poziție verticală pentru depozitare

Se află plat când câinele de companie bea

3 opțiuni elegante de culori

Bol de mâncare creat pentru a bloca atunci când nu este folosit

Mașina de spălat detașabilă ajută la oprirea scurgerilor

Îmi place foarte mult poocable -urile pentru activități în aer liber, cum ar fi clasa de ascultare a lui Remy (ținută afară într -un câmp). Sticla depozitează suficientă apă pentru aceste tipuri de ieșiri mai scurte și nu este prea greu pentru a -și face.

Este cel mai bine pentru clasa de agilitate sau călătoriile la parcul de câini pentru animale de companie sau pe plaja pentru câini pentru animale de companie. Vom folosi absolut și acest lucru în călătoriile rutiere. Mult mult mai ușor decât turnarea apei într -un bol în timp ce vă aflați în mașină!

Comandați un poocable pentru a merge aici
Utilizați asta pentru transport gratuit

Contra:

Mi -aș dori ca produsul să fie ușor mai robust pentru câinii mei mari.

Bolul alimentar face clic pe pentru a bloca în loc, dar mi -ar plăcea să fie un pic mai puternic

Poochables To Go este un produs nou și mă aștept ca compania să continue să îmbunătățească cu acesta.

Acest bol de mâncare și apă nu a fost o alegere bună, în timp ce ieșea pe trasee cu Remy. Este prea mare pentru a fi transportat pentru alergare. Cu toate acestea, de obicei, mergem pe trasee, așa că cel mai bine este cel mai bine să avem în automobil pentru Remy imediat după alergările noastre.

Giveaway – Câștigă un Poochables pentru a -ți alege câinele

*Cadoul s -a închis. Felicitări lui Jeannie C. și Sonya.Compania Pooch oferă un sistem de poochables Go Go Food and Water System către doi cititori ai acelui mutt.

Pentru a intra, tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu mai jos, așa că știu că câinele dvs. de companie dorește să intre în desen. Anunță -mă unde îți vei folosi poocablele pentru a merge dacă ai avea unul. Drumeții? Parcul de câini pentru animale de companie?

Voi alege cei doi câștigători la întâmplare marți 10 aprilie și, da, trebuie să am o adresă poștală din SUA pentru a câștiga.

În comentarii, anunță -mă unde ai folosi un poochables pentru a merge la un castron!

Vă rugăm să împărtășiți acest poocable pentru a merge la recenzie dacă va interesa pe cineva pe care îl cunoașteți.

Membrii Patreon din Mutt primesc înregistrări automate în toate cadourile blogului, inclusiv acesta. Alăturați -ne aici pentru a susține blogul. mulțumesc!

Postări asemănatoare:

Drumeții în afara leasului cu câinele tău

Alergând cu câinele tău

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *