fac greșeala de a -mi oferi mutt -ului o comandă mult mai mult de o dată. De exemplu, îi spun să stea mult de mai multe ori dacă nu o face ideal. În mod normal, este ceva de genul: „Stai… stai!”

Și apoi stă. Ceea ce fac este să -l antrenez să stea la a doua (sau a treia) comandă, ceea ce nu este ceea ce vreau să facă el.

Câinii învață din repetare, așa că, dacă sunt obișnuiți să audă o comandă de două sau trei ori, vor fi de fapt condiționați să stea după acea a treia comandă. În loc să oferiți câinelui dvs. de companie opțiunea, puneți -o într -o poziție de ședere după ce o spuneți prima dată.

Câinii cărora li se oferă aceeași comandă de mai multe ori vor învăța să neglijeze comanda sau să creadă că este opțională. Nu l -am lăsat niciodată pe mutt să se îndepărteze de a nu sta sau a mă culca când îi spun. Am auzit că oamenii spun: „Câinele meu de companie este încăpățânat” sau „pur și simplu nu o înțelege”. Mult mai probabil, câinele de companie a aflat că este bine să nu asculți.

Puteți să vă antrenați câinele de companie pentru a răspunde mai repede, fără să -i acordați prea mult timp pentru a răspunde odată ce cunoaște o comandă.

De exemplu, când îi spun lui Ace „Down”, el a intrat în rutina de a scoate încet în poziția de jos, lăsând fundul în sus pentru o secundă, întinzându -se și apoi întinsă. El face asta ori de câte ori am permis -o.

Pentru a -l rupe de asta, o voi pune în poziția în jos ideală după ce o spun. Este mai bine să aveți un câine de companie care să reacționeze rapid și pot fi ușor condiționate să facă acest lucru.

Încercați să faceți sesiuni de antrenament rapid în care să derulați foarte repede cinci sau șase comenzi.

Câinele tău de companie va avea o perioadă grozavă și îi va arăta să asculte îndeaproape și să reacționeze rapid. Acționează ca câinele tău de companie tocmai ți -a câștigat un milion de dolari ori de câte ori face comenzile ideale și vei avea un câine rapid și ascultător. Doar nu le discutați în aceeași cumpărare ori de câte ori sau câinele dvs. de companie va fi condiționat să le facă întotdeauna în aceeași ordine.

Articol înrudit: De ce nu repet comenzi câinelui meu.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *