Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la Pinterestpinterestpinterestshare la MoreAddhismore

În calitate de blogger pentru 1-800-PETMEDS, sunt de obicei prezentat de la clienți cu privire la ce să fac despre diverse simptome ale ochilor pentru animalele de companie. Unele dintre aceste subiecte pot varia de la tratamente pentru ochii roșii, ochii care sunt ținuți închisi, descărcarea ochilor și ochii tulbure sau umflați. Aproape 100% din timp voi informa clienții că ar trebui să -și vadă medicii veterinari pentru diagnostic și tratament adecvat. Acesta este de obicei cazul, deoarece este dificil pentru mine să recomand chiar și un tratament ocular fără vânzare atunci când nu știu diagnosticul problemei ochilor.

Motivul este că ochii animalelor noastre sunt complexe și există numeroase boli posibile ale animalelor de la care pot suferi animale, inclusiv zgârieturi sau ulcere pe cornee, glaucom, cataractă și probleme cu retinele. toate acestea fiind tratate diferit. În timp ce numeroși medici veterinari sunt pricepuți în tratarea tulburărilor oculare, de obicei, voi recomanda clienților să ia în considerare să vadă sau să întrebe despre un optomolog veterinar sau specialist în boli ale ochilor pentru cazuri complexe sau în cazul în care tratamentul inițial al medicilor veterinari nu duce la rezolvarea suficientă a simptomelor.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *