Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la Pinterestpinterestpinterestshare la MoreAddhismore1

Una dintre cele mai tipice preocupări furnizate unui medic veterinar este dacă un gardian de animale ar trebui să -și crească animalul de companie specific. Motivele menționate variază cu siguranță, de la gardianul animal care dorește doar să transmită personajul fantastic al animalului lor, precum și la generația următoare, acelor tutori care doresc să obțină un venit din vânzarea viitorilor cățeluși.

Cu toate acestea, de cele mai multe ori, Gardienii de animale nu mai lucrează pentru a recunoaște exact cât de complex este să descoperi un partener compatibil pentru animalul lor de companie, pe lângă procesul de a le reuni. În plus, ar trebui să ne gândim la îngrijirile medicale suplimentare, la cerințele nutriționale, precum și la interesul necesar în timpul sarcinii, precum și când se apropie timpul de expediere. De asemenea, există numeroase condiții genetice inerente pe care animalele le pot avea că o persoană nu ar dori să transmită generațiilor viitoare de animale, de care sunt conștienți doar medicii veterinari, precum și mult mai experimentați, precum și crescătorii experți.

De asemenea, multe sarcini ajung frecvent la nevoie de intervenții chirurgicale costisitoare, cum ar fi secțiuni caeazarice, pentru a furniza în siguranță cățelușii, frecvent în miez de noapte la clinici de urgență, care pot, în unele cazuri, să cheltuiască tutorele nenumărate de dolari. De asemenea, mulți oameni sunt conștienți de remarcabila suprapopulare a animalelor de companie, precum și de problemele de reproducere astăzi, care au dus la numeroase animale nedorite atât la adăposturi, cât și în case.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru punctul meu de vedere că reproducerea ar trebui delegată atât de experimentați, cât și de experți, mai degrabă decât de proprietarul zilnic al animalelor de companie, în ciuda intențiilor lor cele mai bune.

Câini

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *