Miralax este un laxativ care poate fi utilizat pentru a trata constipația pentru câini. Miralax pentru câini este de fapt numele unui medicament care este înțeles și ca numele comun, polietilen glicol.

Medicamentul poate fi utilizat temporar pentru a ajuta scaunul câinelui să păstreze cea mai mare apă. Acest lucru îi ajută să treacă mult mai ușor.

Nu este nevoie de rețetă a unui veterinar pentru medicamentele pe care este disponibil cu o formă de pulbere. Dar, este esențial să vă consultați cu veterinarul dvs. înainte de a adăuga medicamentele la rutina zilnică a câinelui dvs. Urmați întotdeauna îndrumarea medicului veterinar pentru a identifica cantitatea și frecvența adecvată și sigură.

Iată informațiile de care trebuie să fiți conștienți de beneficiile, dozarea și consecințele Miralax pentru câini.

Utilizări pentru miralax pentru câini

Veterinarii recomandă în mod normal Miralax pentru câini pentru tratamentul constipației. Acesta ajută să permită scaunului câinelui să țină mult mai multă apă, făcând mai ușor pentru animal să treacă fără durere și ușor.

Pe tărâmul medical, medicamentul este denumit un produs de curățare a intestinului osmotic, care face utilizarea apei în corp pentru a deschide sistemul digestiv, în loc să ia stimulanți.

De asemenea, medicamentele pot ajuta la eliminarea intestinelor câinelui înainte de a fi examinat animalul.

Doza de miralax pentru câini

Următoarele linii directoare vor fi utilizate în tratamentul normal al câinilor. Nu ar trebui să fie utilizat pentru a fi utilizat pentru a înlocui îndrumarea veterinarului dvs. pentru animalul dvs. de companie.

Veterinarul dvs. va prescrie o cantitate de Miralax, care este proporțională cu severitatea constipației, pe lângă greutatea și dimensiunea animalului dvs. de companie.

Polietilen glicol 3350 (Miralax (R)) pentru câini și pisici

În general, veterinarii sugerează un sfert până la 1/4 linguriță de doză pentru câini mici și 1/4 jumătate de linguriță până la o linguriță până la câini de dimensiuni medii, în timp ce 1/2 până la 3/4 linguriță este sugerată pentru câini mai mari. Câinii sunt sfătuiți să ia aceste doze de fiecare dată când sunt trezi și de două ori pe zi.

Este important să respectați dozajul și direcțiile de dozare ale medicului veterinar. Aceasta include perioada de timp pe care ar trebui să o acordați medicamentului animalului dvs. de companie.

Impacturile secundare ale Miralax pentru câini

Efectele Miralax nu sunt frecvente pentru câini, dar vărsăturile, greața sau oboseala generală pot fi experimentate.

Dacă întâmpinați vreo reacție alergică, cum ar fi umflarea, stupii sau dificultățile de respirație atunci când canina dvs. este pe orice tip de medicamente, ar trebui să fiți sigur că vă contactați imediat veterinarul.

Dacă bănuiți că animalul dvs. de companie a luat la fel de mult medicamente și este în proces de supradozaj, apelați imediat un medic veterinar de urgență. Supradozele pot duce la pancreatită.

O scurtă privire de ansamblu asupra polietilenului glicol 3350 (Miralax (R)) pentru canini și feline

Polietilen glicol 3350 (numit și Miralax (R)) și nume de comerț diferit (vezi mai jos) este utilizat ca tratament laxativ pentru constipație la pisici și câini.

De asemenea, poate fi utilizat pentru a curăța intestinele anterioare procedurii de diagnostic. În mod normal, este utilizat la om înainte de colonoscopie sau alte proceduri de diagnostic.

Polietilen glicol 3350 se încadrează în acea clasă de medicamente numite laxative osmotice. Polietilen glicolul este un compus care produce un mediu care permite reținerea apei în scaun.

Există diferite dezvoltări de polietilen glicol care au electroliți care sunt special pentru prepararea pentru colonoscopie la om. Aceasta include „Golytely (R)” „Golytely (R)”.

Liniile directoare din acest scurt articol se referă la pulberea de polietilen glicol 3350 pentru serviciu pot fi cumpărate în pachete pre-măsurate de 17 grame sau pulberi în vrac precum Miralax (R), DulColax Balance (R) și alte nume generice.

Polietilen glicolul 3350 este oferit fără rețetă, cu toate acestea, nu ar trebui să fie utilizat în absența supravegherii și supravegherii de către un veterinar. Anumite animale de companie pot părea să se încordeze și par a fi constipație, dar este de fapt o obstrucție în tractul urinar sau colită.

Acest medicament nu este permis pentru utilizarea animalului de către Administrarea Alimentelor și a Drogurilor, dar este prescris în mod legal medicilor veterinari pentru utilizarea ca medicament off-label.

Nume de marcă și alte nume pentru polietilen glicol 3350 (Miralax (R))

Formulele umane includ numeroase nume comerciale diferite pentru Docusate. Cele mai populare nume sunt Clearlax, Colyte, Dulcolax, EasyLax, Ez2Go, Gavilax, Gaviltyte, GiaLax, Glicolax, Golytely, HealthyLax, Laxaclear, Miralax, MoviPrep, Natura-Lax, Nulytely, Pegilax, Powderlax, Purelax, Smooth Lax și Trilyte.

Formulările animalelor niciuna

Utilizări de polietilen glicol 3350 pentru câini și pisici

Polietilen glicol 3350 poate fi utilizat pentru a încuraja mișcările intestinale ale animalelor care suferă de constipație sau în situațiile în care există o nevoie urgentă de a goli intestinul gros ca înainte de o evaluare pentru a inspecta tractul intestinal.

Precauții și impactul efectelor secundare

Polietilen glicol 3350 nu este SUggested pentru a fi utilizat pe animale care au alergie sau hipersensibilitate la medicamente.

Deși în mod obișnuit și eficient în mâinile unui polietilen glicol 3350 Vet poate provoca reacții adverse la anumite animale de companie. Unele animale se pot simți greață, letargie, vărsături sau setea sporită. De -a lungul timpului, utilizarea prelungită poate provoca dezechilibre electrolitice, cum ar fi niveluri ridicate de sodiu și/sau potasiu sau chiar deshidratare.

Polietilen glicolul 3350 nu ar trebui utilizat la animalele care suferă de obstrucții digestive, sângerare de la rectal sau o vătămare a peretelui tractului intestinal (perforație intestinală) și colită toxică.

De asemenea, nu este permis pentru utilizarea animalelor sau a pisicilor de reproducere, alăptare sau alăptare, însă este considerat în mod obișnuit ca fiind sigur de către veterinari.

Polietilen glicol 3350 poate interacționa cu alte medicamente. Cereți -vă medicului veterinar să se identifice dacă orice alte medicamente pe care le ia animalul dvs. de companie ar putea fi o cauză de interacțiune cu polietilen glicol 3350. Aceasta include anumite alți înmuiere și laxative.

Cum poate fi disponibil polietilen glicolul 3350

Pulberea de polietilen glicol 3350 pentru a fi utilizată ca un serviciu disponibil în pungi ambalate de 17 grame care sunt pre-măsurate sau în pulberi în vrac, cum ar fi Miralax (R), Balance Dulcolax (R) și o serie de produse generice.

Polietilen glicol 3350 poate fi găsit într -o serie de soluții cu electroliți care sunt utilizate în principal la om pentru a pregăti teste de colonoscopie. Produsele constau din CL (R) Colyte de serviciu (R); Golytely (R); Nulytely (R), Trilyte (R), MovIPrep (R).

Informații de dozare pentru polietilen glicol 3350 câinilor și pisicilor

Nu administrați niciodată medicamente fără să consultați mai întâi medicul dumneavoastră.

Pentru câini, cantitatea de polietilen glicol 3350 pulbere de tratat depinde de cât de mare este canina

Câini mici 1/8 – 1/4 linguriță la fiecare 12 ore (de două ori în fiecare zi)

Câini de dimensiuni medii 14 până la 1/2 linguriță pe 12 ore (de două ori în fiecare zi)

Câini mari 1 până la 3 lingurițe o dată la 12 ore (de două ori în fiecare zi)

Pisicile, de exemplu, cantitatea de polietilen glicol 3350 pulbere care trebuie utilizată pentru serviciul care este cel mai frecvent utilizat este tratarea laxativelor. 1/8 până la 1/4 linguriță la 12 ore după mâncare.

Timpul de administrare depinde de boala tratată, reacția la medicamente și incidența efectelor secundare adverse.

Este vital să respectați doza prescrisă, cu excepția cazului în care este direcționat altfel de către veterinarul dvs. Deși animalul tău pare mai bun, întregul plan de tratament ar trebui respectat pentru a evita posibilitatea recidivei.

VETERINARIA dvs. v -a sugerat vreodată să administrați Miralax animalului dvs. de companie? A ajutat la tratarea constipației la câinele tău? Spune -ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *