Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore

Unul dintre cele mai uitate grupuri de animale de companie care nu reușesc adesea să primească îngrijiri veterinare adecvate este pisica de uz casnic care este păstrată strict în interior. Mulți tutori de animale cred că, dacă o pisică este în interior, doar pentru a nu avea nevoie de examene veterinare sau atenție din cauza lipsei de expunere la lumea exterioară. În timp ce majoritatea bolilor virale sunt transmise prin contact direct, alte boli bacteriene sau virale pot fi transmise prin transportul uman din lumea exterioară, precum și de la alte pisici de ce pot veni în curtea sau casele de gardieni de pisici interioare.

În timp ce programele de vaccinare individualizate ar trebui să fie discutate cu medicul veterinar despre riscul anumitor boli, nu constat că majoritatea pisicilor interioare au nevoie de multe vaccinuri după ce se maturizează de la un pisoi la o pisică adultă – cu excepția vaccinurilor împotriva rabiei, așa cum este cerut de local sau de local sau de local Legile statului. Cu toate acestea, examenele anuale sau semianuale de wellness sunt importante pentru a detecta boala orală sau parodontală, problemele cardiace și/sau problemele renale hepatice prin munca în sânge și/sau analizele de urină.

Uneori, pisicile sunt capabile să mascheze sau să ascundă o boală și o boală, arătând adesea doar puține simptome ale bolii. De multe ori pisicile care nu sunt la medicul veterinar de mulți ani vor prezenta boli avansate „brusc” care pot fi dificil de tratat. Cu toate acestea, în multe cazuri, ar fi putut avea un prognostic mai bun dacă este detectat mai devreme dintr -un examen sau laborator.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *