Știu că toți avem multe am putea spune pentru asta. Există atât de multe lucruri pe care le-am putea schimba despre câinii noștri dacă am vrut cu adevărat, și totuși, o parte a deținerii unei canine este tolerantă faptul că sunt câini și fac lucruri canine.

Există multe lucruri despre câinii noștri pe care le alegem să o acceptăm sau nu putem controla. Care sunt unele comportamente pe care le tolerați de la câinele dvs.?

Lista continuă și pentru mine. Am lucrat la Ace pentru a schimba o mulțime de lucruri, dar există alții pe care tocmai l-am tolerat. Iată câteva:

Acest mutt merge în timp ce se potrivește! Dacă țin lesa, face un inel de rahat în jurul meu!

El se zbate continuu pe toți peste pereți și pe alți oameni. Probabil că probabil trebuie să fac o treabă mai bună la curățarea după el și îmi cer scuze.

El va iubi mereu, întotdeauna să joace, indiferent de ce. Mă aștept să primesc bucăți aleatorii de gunoi, cravate de păr, au zdrobit bucăți de hârtie, bastoane și jucării împinse pe poala mea atâta timp cât trăiește Ace.

Dar îl voi contesta întotdeauna prin limitarea jucării și lucrul cu el pentru a se controla în jurul unei minge de tenis.

Ace va strânge apa cel puțin o dată pe săptămână. L-aș putea pune în canisa după ce bea sau dă-i mici cantități de apă la un moment dat. Aș putea petrece mult timp învățându-l să bea încet. În schimb, accept doar că va fi pucii pentru a curăța cel puțin o dată la câteva zile. Nici măcar nu mă mai facem.

Ce tolerați de la câinele dvs.?

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *