„Supa de pui pentru suflet: Loving Our Dogs” este o colecție de 101 povești pentru câini publicate inițial în alte cărți de supă de păsări de curte.

Trebuie să recunosc că, după ce am citit atâtea cărți despre obiceiurile de câine, precum și antrenamentele, precum și costă atât de mult timp, crezând despre viața din punctul de vedere al unui câine, mi -a fost dificil să intru în povești vechi obișnuite despre animalele de companie ale oamenilor. Am continuat să cred lucruri de genul: de ce nu -ți plimbi câinele dacă este atât de hiper? Și, nu mai umaniza câinele! Nu se întreabă ce spune acest indiciu.

Dar, după ce am citit primele câteva povești precum „Frigider Commando” despre un amestec de beagle care a continuat să intre în frigider, am crezut despre toate lucrurile nebunești pe care le fac câinii, precum și exact cum le place proprietarii lor. Această carte este despre oameni obișnuiți, precum și despre câinii care le -au afectat viața. În plus, majoritatea poveștilor sunt despre muturi simple, vechi!

După ce am citit a patra poveste, „The Game of Love”, despre un mix de păstor german care ajunge să fie lovit de o mașină, eram îngrijorat că aș citi 101 versiuni ale „Old Yeller”. Cu toate acestea, printre poveștile care te -ar putea face să plângi sunt suficiente povești pentru a te face să zâmbești.

Am o copie a „Loving Our Dogs” pentru a oferi un comentator de top între acum, precum și vineri viitoare la miezul nopții. Așadar, dacă nu ați lăsat niciodată un comentariu pe blogul meu, acum este momentul să începeți!

Mai sus este o fotografie a lui Dane Buddy Piper, care s -a bucurat cu adevărat de șemineul nostru când a venit în vizită.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *