Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore

Unul dintre cele mai frustrante comportamente văzute în tovarășii de animale este dorința de a mânca iarbă. În cele mai multe cazuri, medicii veterinari, precum și tutorii de animale nu înțeleg de ce animalele de companie specifice vor mânca iarbă. Deși sugerez diete naturale sănătoase, cum ar fi Wysong, gama naturii sau halo, majoritatea animalelor de companie nu mănâncă iarbă de la o deficiență nutritivă.

În unele cazuri, animalul de companie va suferi de un fel de burtă sau supărare digestivă, precum și, în aceste cazuri, multe animale de companie vor ingera iarbă pentru a -și duce să -și purifice sistemul, precum și vărsăturile pentru a -și curăța corpul, precum și eliminați toxinele. Când a trecut supărarea digestivă, multe animale de companie vor înceta într -adevăr ingerarea de iarbă.

Există nutrienți de urme în iarbă, inclusiv clorofilă, precum și urme de minerale, care sunt cu adevărat sănătoase pentru animale de companie. În cazuri neobișnuite, voi descoperi că suplimentarea dietelor animalelor de companie cu nutrienți suplimentari, inclusiv verdeață proaspătă, precum și legume, pe lângă enzimele naturvet, precum și vitachew -urile vor scădea uneori mâncarea nedorită de iarbă. Nu am descoperit produse industriale, cum ar fi interzicerea sau descurajarea utilă în prevenirea mâncării de iarbă la câini sau pisici.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *