Răspuns scurt: Da, în funcție de câinele privat, atmosfera, precum și alte circumstanțe.

Acestea fiind spuse, propria mea canină este un tânăr băiat răsfățat, care iese din afară dacă sunt afară cu el.

Personal, întotdeauna voi dori ca câinii mei să fie activați în casă. Nu aș vrea ca Ace să fie afară online. Îi place să fie de familia sa, cât și el ar fi răcit în afara nopții, chiar și în San Diego.

Pe de altă parte, înțeleg câțiva câini care sunt online, precum și ei sunt iubiți, bine îngrijiți, precum și câini mulțumiți.

Lucrez ca un sitter de companie, precum și când am locuit în Dakota de Nord, am avut grijă de câinii care au rămas în garaj pe tot parcursul anului cu un mic încălzitor, precum și obținerea accesului la o curte. Au fost fericiți, precum și iubiți.

Îmi place de asemenea rude care își păstrează câinii afară. Câinii au adăpost în casa lor canin, o mulțime de alimente, precum și interacțiune. Ei ajung să ruleze o zi liberă de viața lor pe o proprietate mare, precum și sarcina lor este de a oferi un pic de securitate sau cel puțin un sistem de alertă. Aceștia sunt membri ai gospodăriei.

Înțeleg că cel puțin câțiva dintre vizitatorii mei de blog au câini de lucru care dorm în afara în hambar noaptea protejând celelalte animale. Care face parte din munca lor, precum și câinii sunt încântați să o facă.

În regiunea San Diego unde locuiesc, este tipic ca câinii să fie păstrați în afara din cauza climatului moderat. Heck, câteva dintre adăposturile pe care le-am oferit voluntar cu păstrarea câinilor afară, cu adăpost acoperite, precum și pături, desigur. Este mult mai bine ca câinii, deoarece lătratul nu scapă de pereți la fel de mult ca și în interior, iar câinii au o lumină mult mai naturală, precum și o briză proaspătă.

Sigur, câțiva câini din afara sunt neglijați așa cum unii câini de interior sunt neglijați.

Și mulți câini din afara ar alege cel mai probabil să găsească în interior, la fel ca numeroși câini în interior ar alege să fie în afara cutiilor lor.

Nu mă înțelege greșit, sunt credincios în cutii, totuși că canina o are cu adevărat dură, canina afară sau canina a plecat într-o cutie? (Depinde de situatie.)

Unele grupuri de salvare nu vor îmbrățișa câinii în casele din afara, precum și alegerea lor. Cred că mulți câini sunt mult mai bine ca animale de companie interioare, totuși poziția mea în acest sens este că grupurile de salvare ar trebui să fie atât de pretențioase atunci când ucidem în continuare aproximativ 2 milioane de câini sănătoși anual în adăposturile din U.S.

Poți să mă lași să înțeleg ceea ce crezi în comentariile, totuși, în ceea ce privește câinii mei, ei vor fi întotdeauna în interiorul cel puțin o parte a timpului, dacă nu aleg să fie în aer liber. Vreau ca câinii mei să se odihnească la picioarele mele, o parte a familiei, în centrul vieții mele.

Ce crezi?

Credeți că este bine să păstrați o canină în afara curții?

Posturi legate de blogul:

Câinii nu necesită o grămadă închisă, definiți o casă mare?

De asemenea, indicația pentru buletinul de știri al lui Mutt aici.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *