Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestPinterestPinterestshare la MoreAddHismore2

Știu, probabil credeți că am o viață plină de farmec purtând moduri frumoase și relaxându -mă în jurul casei, dar de fapt muncesc foarte mult. Vezi, acum sunt la mijloc dacă un proiect de lucru mare este ideal. S -ar putea să spui chiar că lucrez ca un câine! Având în vedere că mâine este o muncă națională ca o zi de câine pentru animale de companie, să vedem cât de mult lucrează Harley.

Hei, Harley! Jucarea cu jucăria dvs. Catnip nu este exact ceea ce aș numi funcționând. Ar fi bine să te modelezi înainte de a lucra ca o zi de câine pentru animale de companie mâine.

:: suspin :: acel copil nici măcar nu și -a pus jucăriile când a terminat de jucat. Se pare că munca mea a ridicat după ce Harley nu s -a terminat niciodată.

Hai! Ce faci culcat? Trebuie să se facă de lucru! „Observarea” vacanței nu indică faptul că trebuie să te bucuri doar de confortul patului tău.

Cred că voi reveni la propriul meu proiect de lucru. Trebuie să fac cel puțin unsprezece patru exemplare înainte de a termina. Dacă sunteți un muncitor ca mine, sper să primiți câteva delicioase în plus mâine la serviciu ca o zi de câine pentru animale de companie.

Lucrezi ca un câine sau dai cu piciorul înapoi ca … Harley?

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *