Addthis Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore11

Alergiile de piele inhalante și de contact sunt cu siguranță agrave pentru numeroși proprietari de animale de companie. Simptomele alergiilor pot include mâncărime cronică, față și urechi, precum și infecții secundare care duc la un disconfort îmbunătățit al clienților. În anii trecuți, de multe ori a fost adesea prednison cu prescripție medicală care a furnizat acestor animale o ușurare simptomatică semnificativă. Cu toate acestea, utilizarea prednisonului sau cortizonului pe termen lung poate duce la efecte secundare nedorite, inclusiv:

– Suprimarea sistemului imunitar și, prin urmare, dezvoltarea infecției secundare

– subțierea oaselor

– imbatranire prematura

– Predispunerea animalelor la diabet dacă sunt utilizate pe termen lung.

Animalele de companie pot dezvolta, de asemenea, sete, apetitul și urinarea îmbunătățită, precum și modificări comportamentale nedorite. Cu câțiva ani în urmă, Atopica a venit pe piață și le -a oferit gardienilor de animale o alternativă prednison care a funcționat cu adevărat și fără toate efectele secundare.

Principalul ingredient ciclosporină are un efect antiinflamator și anti-alergie puternic. Efectele secundare apar la aproximativ o treime din animalele tratate și multe includ de obicei supărare digestivă și vărsături. În unele cazuri, acordarea ATOPICA cu o masă și/sau cu alte medicamente pe bază de rețetă pentru a evita vărsăturile poate ajuta cu acest efect secundar.

O altă problemă majoră a clienților este costul ridicat al utilizării ATOPICA pe termen lung. Unii medici veterinari vor prescrie ketaconazolul antifungic în același timp cu Atopica, ceea ce poate ajuta la reducerea dozei de atopica necesară. Există, de asemenea, un generic disponibil acum, cu toate acestea, nu am găsit rezultate în concordanță cu genericul mai puțin costisitor.

Am găsit ATOPICA afectiv în aproximativ 65% din animalele de companie tratate și de multe ori doza poate fi conică după câteva săptămâni pentru a ajuta la scăderea costurilor pentru acele animale alergice care au nevoie de medicamente alergice pe termen lung. Utilizarea suplimentelor precum acizii grași Omega 3 poate ajuta, de asemenea, la scăderea dozei de atopica necesară pentru a controla semnele medicale.

Alergii

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *